Fontos számunkra vendégeink véleménye!

Patyolattiszta szállás, nagyon kedves szállásadókkal.
Kimagaslóan kedves szállásadók, nagyon közel a strand és a központ, a villa közvetlen környezete mégis csendes, barátságos. A tisztaság tökéletes, a kert gyönyörű. A szállás egyaránt alkalmas egyedül elvonulva a világtól kicsit elmélkedni, megpihenni, de ugyanúgy nagyobb társaságok közös időtöltésére, szórakozására is. Mindenkinek bátran ajánlom!
Judit – 2020. szeptember 25.

Villa Rosa: harmónia és egy csepp romantika. ?
Kívül-belül csodaszép villa, gyönyörűen parkosított kert, rendkivül kedves és segítőkész szállásadók. Az apartman jól felszerelt, igényesen berendezett, patyolat tiszta volt minden! Az ágynemü pihe-puha 🙂 A reggeli finom volt és böséges, kávé és tea szintén nagyon finom. A fürdö bejárata kb.3 perc gyalog a szállástól. A centrum is rendkívül közel van, autót egyáltalán nem használtunk, gyalog pár perc alatt minden elérhetö. Máskor is szívesen megyünk ide vissza, nagyon jól éreztük magunkat.
Szilárd – 2020. augusztus 16.

Vendégszerető szállásadók, cuki környezet.
Szuper, vendégszerető házigazdák. Ha vonattal mész, kimennek eléd és az utázas végén ki is visznek az állomásra. Nagyon szép, vintage berendezés és édes kis hangulatos kert.
A szállás tényleg a strand mellett van. Sok-sok tévécsatorna van. A konyha szuperül felszerelt.
A reggeli nagyon finom. A kislányommal voltam, az egyszemélyes reggeli olyan bőséges volt, hogy ketten sem tudtuk megenni. És extra pluszpont, hogy a kislányom mindig kapott valami finomságot. 
Ami még nagyon tetszett, hogy a vendégkör is kedves, normális vendégekből áll.
Általában ötcsillagos szállodákban nyaraltunk, de a Villa Rosa ezeket magasan felülmúlta.
Zsuzsanna – 2020. augusztus 15.

Kényelmes, csendes, nyugodt, tiszta szállás, barátságos vendéglátók.
Több alkalommal voltunk már Hajdúszoboszlón, így volt összehasonlítási alapunk. Mindig is szerettük a várost, de a mostani látogatásunk igazán tökéletesre sikerült. Szállásunk tiszta, rendkívül kényelmes, pihentető és hangulatos. A strand délnyugati bejárata és a Mátyás király sétány közelsége ellenére is csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el. A szállásadók igazán kedvesek és segítőkészek voltak. Amikor legközelebb megyünk (És megyünk!!!) biztosan itt fogunk megszállni!
Márk – 2020. augusztus 12.

Ide érdemes visszatérni!
Elég, ha annyit írok: kislányom a nyaralásunk alatt imádott a szálláshelyünkön lenni, az erkély volt a kedvence! Ezen kívül nagyon tetszett a szállás fekvése, közel mindenhez, a szállásadóink kedvessége, bájossága, segítőkészsége, figyelmessége, a tisztaság, a nyugi, a kényelem, a kutyus, a kert és a jó idő! Imádtam, h a legapróbb részletre is figyelnek! ? Köszönet mindenért!
Ildikó – 2020. augusztus 2.